Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Knarvik legekontor
Super Lege!
Lege: Peter Malmqvist SkrevetByttet til Peter for noen år siden. Er ikke ofte jeg er innom, men når jeg er innom er han lyttende, flink og han sjanser ikke med pasienten. Her tas det prøver og du blir henvist til de rette instanser om nødvendig.
Dette er en god mann som bryr seg om pasientene. Absolutt verdt og ha som fastlege!
STRESSET OG LITE TILSTEDE
Lege: Kamil Daibes SkrevetVirker som han alltid har dårlig tid og ikke stor interesse av å høre på pasienten. Vil ha deg fortest mulig inn og ut. Har aldri vært der lengre en tre minutter. Lav terskel for å skrive ut resepter.
Fantastisk!!
Lege: Kamil Daibes SkrevetJeg har hatt Kamil som fastlege i to år og er svært fornøyd. Han er utrolig dyktig, nøyaktig og forståelsesfull. Han møter både fysiske og psykiske helseutfordringer med respekt og god innsikt. Han ordner fort opp i alt fra henvisninger til fornyelse av resepter. Jeg føler meg alltid godt ivaretatt av Kamil og kan anbefale han på det varmeste.
Faglig dyktig, tålmodig og vennlig
Lege: Kim Nguyen SkrevetLøsningsorientert, hyggelig, imøtekommende og kunnskapsrik. Føler meg godt ivaretatt, og har fått god hjelp de gangene jeg har hatt behov for det.
Dyktig sympatisk lege
Lege: Ronny Nepstad SkrevetHan er flinkere enn noen annen lege jeg har hatt. Han tar seg tid og forklarer og lytter. Og har et svar på det meste. Veldig dyktig lege!