Ellingsrudlegene AS

Lindeberg Næringsvei 10 A 1067 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Ellingsrudlegene AS

veldig fornøyd med min lege

Lege: Kristin Lan Ngoc Thi Le Skrevet

Hun er den beste legen jeg har hatt. Tar seg god tid til undersøkelsen og hører på det jeg har å si. Hun spør også alltid om det er noe mer hvis tiden tillater det. Raske og fine tilbakemeldinger når det er blitt tatt prøver. Håper hun blir på Ellingsrud Legesenter lenge.

Faglig dyktig,engasjert og lyttende

Lege: Eva Marianne Sponnich Skrevet

Eva Sponnich er en dyktig og kunnskapsrik lege.Hun gir god og saklig informasjon. Hun er lyttende og tar seg tid til sine pasienter. De tiltak som må gjøres, utfører hun raskt og effektivt, og søker spesialisters råd om det er nødvendig.
Eva viser stor omsorg for sine pasienter og når inn enten de er små barn, ungdom eller gamle mennesker. Dessuten har hun humor!
😄

Dyktig

Lege: Kristin Lan Ngoc Thi Le Skrevet

Dyktig, setter seg inn i proble stillinger
Flink på den måten at hun vet hvor det er kortest ventetid for videre behandling
Gode lege, hun er sosial og har god humor
Ønsker at det skal bli lettere å få gi beskjeder til henne

Flink faglig, mn ikke menneskelig

Lege: Kathrine Holth Schaathun Skrevet

Jeg har hatt denne legen i Mange år, grunnet til at jeg ikke har byttet er pga barna mine. Ønsket at de skulle ha en fagelig sterk lege. Men det er ikke alt, forstår jeg nå.
Jeg har i alle disse årene gruer meg til å gå til henne for jeg har hatt følelsen av at hun ikke lytter og ikke har trodd meg. Hun har sluttet å ta pasientene sine i hånden og har vist meg lite empati. Å gi meg en sykemelding er ikke det samme.
Svarer ofte veldig krass/små frekt når man spør om noe eller kommer med no forslag.
Stort sett gått med en dårlig følelse ut av kontoret for jeg har følt at hun ikke bryr seg.
En lege skal alltid være profesjonell, men da jeg ville gi en tilbakemelding når jeg følte jeg ikke ble hørt, begynte hun å heve stemmen betraktelig og lyttet ikke til meg. " Dette har jeg ikke tid til " og fikk vist veien ut. Syntes det er hårreisende at man ikke kan tilbakemelding til sin fastlege.
Et problem av gangen er greit, mn hvis fastlegen ikke kan bestille noen ekstra blodprøver på samme time, da er det noe alvorlig galt...

Kun et problem per besøk takk

Lege: Eva Marianne Sponnich Skrevet

Denne legen har gått fra å være lyttende og tilstede til å være mest opptatt av klokka og at det kun kan taes opp et problem per besøk.
Min tid og min arbeidsgivers tid er også viktig. Hvorfor skal jeg måtte ta fri to ganger fra jobb bare for at det ikke passer denne legen, eller hun ikke får nok betalt, å ta kanskje to ting man hadde hatt behov for å ta opp?
Jeg går ikke til legen for å koseprate, kun når jeg har behov for hjelp.
Jeg bytter fastlege.