Ellingsrudlegene AS

Lindeberg Næringsvei 10 A 1067 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Ellingsrudlegene AS

Mangel på respekt og empati

Lege: Kristin Lan Ngoc Thi Le Skrevet

Jeg hadde en svært ubehagelig opplevelse med fastlegen Kristin Lan Ngoc Thi Le og ønsker å dele min erfaring for å hjelpe andre som kanskje vurderer denne legen.

Jeg har i mange år slitt med ekstremt smertefulle menstruasjoner, som har påvirket livskvaliteten min kraftig. Smertene har gjort meg sengeliggende i flere dager av gangen, og jeg har mistet både skolegang, jobb og et sosialt liv. Jeg har prøvd flere smertestillende uten effekt, og situasjonen har nå blitt akutt for meg.

Da jeg fikk en hastetime hos fastlegen kl. 10:30, ventet jeg i omtrent 30 minutter før jeg ble kalt inn til laboratoriet, hvor de ville ta en blodprøve. Jeg syntes dette var rart, siden årsaken til mitt besøk handlet om sterke smerter, og jeg ønsket en henvisning til utredning for mulige underliggende årsaker. Jeg nektet å ta blodprøven da det føltes uforståelig og unødvendig på dette tidspunktet.

Når jeg kom inn til legen, ønsket jeg å forklare situasjonen og hvor alvorlig dette påvirker hverdagen min. Dessverre ble jeg avbrutt tidlig i samtalen. Legen reagerte med en aggressiv tone og uttrykte at jeg ikke burde bruke en hastetime til det hun kalte “ikke-alvorlige” problemer, og henviste til at andre (blant annet barn) trengte denne tiden mer enn meg. Jeg ble satt ut av tonen og kommentarene hennes, og prøvde å forklare at dette faktisk er akutt for meg, og at jeg trengte hjelp raskt.

Hver gang jeg forsøkte å forklare smertene mine, himlet hun med øynene og laget grimaser, som om hun ikke trodde på meg. Jeg opplevde dette som utrolig nedlatende, og etter hvert følte jeg meg tvunget til å reise meg og si at jeg ikke kunne akseptere å bli behandlet slik. Jeg fortalte henne at holdningen hennes var respektløs og uprofesjonell. Da jeg gikk, sa hun bare “ok, det er greit,” uten videre kommentar eller forståelse.

Denne opplevelsen har vært dypt krenkende, og jeg forlater legesenteret med en følelse av å ikke bli tatt på alvor. Jeg anbefaler andre som vurderer denne legen å tenke seg nøye om, spesielt dersom man trenger en lege som viser forståelse, respekt og empati.

Rask, dyktig og helhetlig

Lege: Kathrine Holth Schaathun Skrevet

Jeg har hatt Kathrine som fastlege de siste månedene og har et svært godt inntrykk så langt.

Hun tar for seg selve problemet på en konkret måte og jobber samtidig helhetlig.

Unnvikende, uinteressert, krass

Lege: Kristin Lan Ngoc Thi Le Skrevet

Svarer ikke på helsenorge innen tidsfrist, legger primærhelsetjenester over på spesialisthelsetjenesten og fraskriver seg det meste av ansvar og oppgaver.

Forsinket 10/10 ganger opptil en time, halvannen.
Du får ca 5 minutter på å fortelle hva du trenger hjelp med, for så å få en tale om hvorfor du ikke trenger hjelp, så drar du hjem like tomhendt på informasjon, veiledning og omsorg som du var da du kom.

Anbefales på det aller sterkeste ikke.

Pålitelig og dyktig

Lege: Kristin Lan Ngoc Thi Le Skrevet

Har hatt Kristin som fastlege i svært mange år og opplever at jeg alltid har fått riktig hjelp og behandling.

Har gjennom årene hatt diverse saker jeg har tatt opp med henne, og alltid fått riktig hjelp, eller henvisning tail andre dersom det har vært nødvendig. Etter de tok i bruk tjenestene hos Helsenorge har også tilgjengeligheten blitt veldig god.

Anbefales!!

Trygg, varm og kunnskapsrik

Lege: Eva Marianne Sponnich Skrevet

Har gått til Eva i underkant av 2 år. Alltid like fornøyd når jeg drar på legebesøk hos henne. Hun er en utrolig snill og åpen person som skaper en trygg atmosfære på legekontoret. Hver gang jeg har vært hos henne, har jeg følt meg ivaretatt og fått den hjelpen jeg trenger. Hennes empati og hjelpsomhet gjør at jeg alltid føler meg velkommen og forstått. Jeg er veldig takknemlig for den omsorgen hun gir, og jeg setter stor pris på at hun alltid tar seg tid til å lytte og finne løsninger på mine helseproblemer. Jeg føler meg heldig som har en så dyktig fastlege.