Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ellingsrudlegene AS
Dårlig behandling
Lege: Kristin Lan Ngoc Thi Le SkrevetDoktor Le er vanskelig å kommunisere med, nedlatende og fremstår som sur. Ber du om hjelp er det første hun vil vite om du bare trenger sykemelding. Ellingsrudlegene legesenter er også svært amatørmessige og gjør feil som er ubegripelige som å oppgi feil tid for timer, ta feil prøver og feil betaling. Jeg har flere ganger måttet betale for reseptprodukter og fått beskjed av apoteket at her er det gjort feil. Jeg har flere ganger måttet betale for tidspunkter som er oppgitt feil til meg og derfor ikke fått hjelp. Siden de har veldig begrenset telefon tid har jeg spurt spørsmål gjennom helseappen og fått regning på 331 kroner for svar som "Du trenger ikke ny resept". Legens manglende evne til å forstå problemer har også gjort at vi har tydd til andre ressurser for å få henvisninger eller resept. I skrivende stund er det juli og ikke mulighet til å bestille time i 2024, det er fullt! Det siste året har familien flere ganger dratt til legevakten i stedet for å prøve å få hjelp av Ellingsrudlegene.
Trygg og klar Lege.
Lege: Eva Marianne Sponnich SkrevetHar sett og omgåtts leger i mine 45år i helsesektoren også privat.det ingen som kan måle seg med med Dr.Sponnic både klinisk og profesjonelt.
Trygg lege som lytter til sin pasient
Lege: Kristin Lan Ngoc Thi Le SkrevetJeg byttet lege grunnet flytting, og valgte å gå for Kristin. Det viste seg å være riktig og trygt, da hun lytter til sin pasient og tar tak når det må tas tak. Kan anbefale Kristian på det sterkeste.
Bytt fastlege!
Lege: Kathrine Holth Schaathun SkrevetHar dessverre hatt flere svært dårlige opplevelser med denne fastlegen. Lytter ikke til pasienten og mangler empati.
Dersom du skal ta celleprøve: ikke gjør det her! Egentlig et lite inngrep, men som ble smertefullt på grunn av legens håndtering.
Hun har også uvane til å skrive ned masse urelevant informasjon(taushetsbelagt) i henvisninger som over hodet ikke krever denne sykehistorikk. Kjefter på pasienter, ber de komme seg ut lenge før tiden er gått og nekter å fornye resepter hun har skrevet selv elektronisk som er gratis. Man må bestille ny time kun for dette. Ugreit.
Imøtekommende og dyktig
Lege: Kristin Lan Ngoc Thi Le SkrevetJeg har stort sett bare positive tilbakemeldinger om legesenteret og Kristin som lege. Det er enkelt å få time og ikke alt for lang ventetid på værelse.
Kristin tar seg god tid når situasjonen krever det, følger opp og sender henvisning når det må til. Veldig trygg og faglig dyktig. Kan kanskje oppfattes kald og brå, men det stemmer ikke. Kristin er en empatisk lege som lytter.