Om vurderingeneSiste vurderinger av Kiropraktor Sørli
Kunnskapsrik, trygg og empatisk
Kiropraktor: Henrik Sørli SkrevetMøtte opp til første konsultasjon med store smerter i rygg/skulder/arm, samt en hofte. Mange års ignorering av smerter hadde satt seg skikkelig i kroppen. Hadde raskt veldig god respons på behandlinga. Har fått gode råd om øvelser for å opprettholde framgangen. Etter flere behandlinger føles kroppen nå så godt som ny. En stor takk til kiropraktor Sørli.
Grundig, lyttende og trygg
Kiropraktor: Henrik Sørli SkrevetHadde ikke så positiv erfaring med kiropraktikk fra før, men fikk en helt annen opplevelse hos Henrik. Gikk dit etter at min mann hadde vært hos han og ble veldig fornøyd.
Her får du god informasjon om hvordan kroppen henger sammen, trygg og nøye behandling, anbefaling om hvordan du trener og tøyer selv og en veldig lyttende behandler som virker som har all verdens tid til akkurat deg.
Kunnskapsrik og dyktig
Kiropraktor: Henrik Sørli SkrevetMeget godt inntrykk etter bahandlingen. Faglig dyktig og god til å lytte, lett å snakke med. Responderte meget godt på behandlingen. Kjempefornøyd. Takk!!
God lytter og kunnskapsrik
Kiropraktor: Henrik Sørli SkrevetKom dit med store smerter i hofter og fingre, og ellers vondt i kroppen.
Og mye av det var på grunn av en dårlig rygg.
Veldig forsiktig behandling i starten på grunn av mine smerter.
Jeg er så fornøyd med behandling og mottakelse der. Anbefales.
Kunnskapsrik og trygg
Kiropraktor: Henrik Sørli SkrevetKom inn med store smerter og prikking i nakke og en hofte/fot med store smerter. Ble møtt av en meget kunnskapsrik og forståelsesfull kiropraktor. Etter få behandlinger var jeg bedre i nakken enn på mange år, og hoften også veldig mye bedre. Mitt barneban med kolikk fikk også behandling, og etter 2 behandlinger var den hysteriske gråten borte.Anbefales på det sterkeste. 👏👏 Terningkast 6