Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Hafrsfjord legesenter AS
Verdens fineste fastlege
Lege: Ina Jacobsen SkrevetHun ser deg og hører deg. Faglig dyktig og lydhør for innspill. Føler meg trygg og ivaretatt. Hun står på for at jeg som pasient skal få rett hjelp og rett behandling.
10/10 👌
Lege: Ina Jacobsen SkrevetEn utrolig dyktig, empatisk, ryddig og profesjonell lege. Ina hører deg, ser deg og gjør legebesøket til en god opplevelse. Jeg er ekstremt fornøyd!
Empatisk og kunnskapsrik
Lege: Ina Jacobsen SkrevetBlir alltid møtt på en god måte, presis, rolig, empatisk og lyttende, tar deg på alvor.Gjør grundige undersøkelser og er åpen for dine meninger hyggelig og humor. Tar seg god tid. Jeg var i utgangspunktet litt nervøs når fastlegen min skulle gå av med pensjon pga hadde hatt han siden jeg var liten. Men ble positivt overrasket i møte med Ina så i dag er jeg igjen veldig fornøyd med min fastlege
Trygg og nær
Lege: Ina Jacobsen Skrevetdr.Ina er nærværende og viser genuin interesse når jeg som pasient sitter foran henne.
Hun skriver ikke på pc, gjennom konsultasjonen,men sitter foran meg uten et skrivebord mellom.
Utviser faglig dyktighet og er grundig i sine vurderinger.
Jeg antar hun må bruke ekstra tid til kontorarbeid etter ordinær arbeidstid.
Trygg og kunnskap
Lege: Einar Mathisen Hansen SkrevetAlltid finner rask og god løsning til å bli ført frisk igjen! Veileder underveis. Tilgjengelig og veldig profesjonell