Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nordås Legesenter AS
Trygg og dyktig
Lege: Andreas Tufteland Kroken SkrevetTar seg tid og lytter. Han viser god forståelse og jeg føler meg ivaretatt. Svarer fort hvis det er behov, og tilrettelegger. 10/10 lege!
Utilgjengelig og lange svartider
Lege: Kim Erik Kongsvik Sundal SkrevetLang svartid på reseptfornyelse og e-konsultasjoner. 20+ dager og ofte krever det purring til legesekretær.
God og rask behandling
Lege: Andreas Tufteland Kroken SkrevetJeg har altid veldig positive opplevelser med Andreas. Han er utrolig dyktig, empatisk og grundig i sin tilnærming. Fra første møte følte jeg meg godt ivaretatt og trygg på at jeg var i gode hender. Jeg vil absolutt anbefale Andreas til alle som er på utkikk etter en kompetent og omsorgsfull lege.
Trygg, imøtekommende og kunnskapsrik
Lege: Sten Arve Wegner Lønning SkrevetJeg er villig til å reise fra Åsane til Rådal - med buss - for å gå til Lønning. Det er det verdt. Han er så gjennomsyret god den mannen. Har gått til ham i flere år nå, og har aldri gått derfra følt at jeg ikke har fått hjelp.
Alltid hyggelig og imøtekommende
Lege: Andreas Tufteland Kroken SkrevetTar seg tid til passienten og lytter til problemene. løsningsorientert og som nevnt, alltid hyggelig og imøtekommende.