Nesttun Legekontor

Postboks 26 5852 Bergen

Siste vurderinger av behandlere ved Nesttun Legekontor

Veldig hjelpsom og forståelig

Lege: Vigdis Larsen Øvre-Eide Skrevet

Jeg får alltid hjelp til det jeg trenger innen kort tid, jeg blir godt forstått og er meget fornøyd med denne klinikken.

Dyktig, trygg og profesjonell

Lege: Andre Olstø Johnsen-Hope Skrevet

En er heldig som får André som fastlege, en blir godt i varetatt som pasient, og han er dyktig og profesjonell.

Konkret og omsorgsfull

Lege: Andre Olstø Johnsen-Hope Skrevet

God kommunikasjon, flyt og effektivt. Gir gode råd og veiledning. Forklarer bra og møter behov. Anbefales!

En unik fastlege!

Lege: Vigdis Larsen Øvre-Eide Skrevet

Vi var så heldige å få Vigdis som fastlege da vi bodde i Bergen i 2 år. Alle i familien hadde henne, 2 voksne og 3 barn. Med små barn blir det gjerne et par besøk- og jeg var så uheldig å få prolaps i ryggen som krevde oppfølging.

Hun er helt fantastisk. Tar seg tid. Du føler aldri at du blir hastet ut av kontoret der nei.
Hun er varm, omtenksom, faglig dyktig. Henviser videre ved behov. Åpen for dialog om veien videre. Svarer kjapt ved forespørsler.
Vi skulle gjerne tatt henne med østover!

Legekontoret i seg selv er svært velfungerende. Enkelt å få time, mulighet for bestilling digitalt. Kort ventetid på telefonen og de som sitter i front (sekretærene) er særdeles hyggelige. Her har andre fastlegekontor MYE å lære!

Håper de tar godt vare på Vigdis så hun ikke blir utbrent- hun er svært pliktoppfyllende. De som får Vigdis er svært heldige. Å ha en så dyktig fastlege når man får behov for helsehjelp er ikke alle forunt dessverre.

Dyktig og tillitsfull

Lege: Thomas Omdal Skrevet

Omdal var en helt fantastisk fastlege for meg i den tiden jeg bodde i Berge. Han tok meg alltid på alvor og hadde god oppfølging i etterkant. Han er en dyktig lege som ser hele mennesket, og jeg vil virkelig anbefale han som fastlege!