Vigdis Larsen Øvre-Eide
Takk for at slike leger finnes!
Imøtekommende
Engasjert
Faglig flink
Holistisk
Effektiv
Omsorgsfull
Hun er i rett stilling
Jeg føler meg veldig godt ivaretatt av Vigdis🥹 Har vært der en del ganger på grunn av psyken. Føler meg så heldig som har henne. Tar meg alltid på alvor. Virkelig en bra lege!❤️
Jeg får alltid hjelp til det jeg trenger innen kort tid, jeg blir godt forstått og er meget fornøyd med denne klinikken.
Vi var så heldige å få Vigdis som fastlege da vi bodde i Bergen i 2 år. Alle i familien hadde henne, 2 voksne og 3 barn. Med små barn blir det gjerne et par besøk- og jeg var så uheldig å få prolaps i ryggen som krevde oppfølging.
Hun er helt fantastisk. Tar seg tid. Du føler aldri at du blir hastet ut av kontoret der nei.
Hun er varm, omtenksom, faglig dyktig. Henviser videre ved behov. Åpen for dialog om veien videre. Svarer kjapt ved forespørsler.
Vi skulle gjerne tatt henne med østover!
Legekontoret i seg selv er svært velfungerende. Enkelt å få time, mulighet for bestilling digitalt. Kort ventetid på telefonen og de som sitter i front (sekretærene) er særdeles hyggelige. Her har andre fastlegekontor MYE å lære!
Håper de tar godt vare på Vigdis så hun ikke blir utbrent- hun er svært pliktoppfyllende. De som får Vigdis er svært heldige. Å ha en så dyktig fastlege når man får behov for helsehjelp er ikke alle forunt dessverre.
Veldig fornøyd med Vigdis som min fastlege. Lytter og tar seg tid. Må dessverre bytte grunnet flytting, ellers hadde jeg gjerne fortsatt her.