Symra Legesenter AS

Cecilie Thoresens vei 17 1153 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Symra Legesenter AS

GRESSET ER IKKE ALLTID LIKE GRØNT PÅ DEN ANDRE SIDEN!

Lege: Hans Braadland Skrevet

Jeg må innrømme at jeg ble litt frustrert over at ting ikke gikk like raskt som før, men det kan jeg ikke klage på når jeg hadde samme fastlegen i over 10 år og han så meg vokse opp! Man blir eldre og ting går ikke like kjapt lengre! 😂❤️ Nå har jeg hørt han har fått mer hjelp på legekontoret og ting er som normalt igjen!

Når jeg flytta til Tønsberg og har måtte bytte fastlege 10 ganger, de kutta meg av alt av medesiner og har vært så vanskelig og finne en så snill og omtenksom, NØYE fastlege som brådland! Poenget mitt er at jeg tror virkelig ikke man får den perfekte fastlegen men en så flink som brådland skal man lete lenge etter, og da må man ikke tro gresset er grønnere på den andre siden!

Unik!

Lege: Cecilie Riiser Evje Skrevet

Har vært gjennom en rekke fastleger men jeg stopper hos Cecilie. Hun er den beste fastlegen jeg har vært borte i. Hun lytter, bryr seg og er veldig omsorgsfull. Måtte hun holde ut lenge i dette krevende yrket for å finne noen som kan erstatte henne vil være umulig. Rett og slett unik.

Kjempeflink

Lege: Cecilie Riiser Evje Skrevet

En lege som lytter til mine behov, og tar mine plager seriøst. Livskvaliteten min har bedret seg betraktelig av å bytte til henne

Litt "ovenfra og ned"

Lege: Hans Braadland Skrevet

Ok lege, men har en noe irriterende "ovenfra og ned" innstilling. Har hatt han som lege over 20 år, og får ennå ikke følelse av å bli trodd når det gjelder mine plager.

Fantastisk fastlege

Lege: Mohammed Hamad Mukhtar Skrevet

Tar seg alltid god tid med pasienten og er veldig god på tilbakemeldinger. Finner på kreative løsninger for å hjelpe til, og har en stor grad av medmenneskelighet. Anbefales!