Symra Legesenter AS

Cecilie Thoresens vei 17 1153 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Symra Legesenter AS

Særdeles dyktig og medmenneskelig lege!

Lege: Mohammed Hamad Mukhtar Skrevet

Muktar er en fantastisk fastlege: han lytter og er rask til å vurdere situasjon og finne løsninger. Jeg gir ham mine beste anbefalinger og er glad for å han som min fastlege.

Jeg er dårlig til bens, men hos Muktar kan man kjøre helt frem til døren, og det er alltid godt med parkeringsplasser på toppen av Lambertseter senter.

Utrolig hyggelig og forståelsefull

Lege: Kristian Ludvig Garvang Skrevet

Både jeg, mannen og barna mine er veldig fornøyde etter vi har vært hos han. Han viser empati, forståelse og virker ikke dømmende slik mange andre leger kan virke. Håper å få han som fast lege. Beste legen vi har møtt!
Men vi sliter med å få kontakt med selve Symra legesenter

Kjempefornøyd

Lege: Hans Braadland Skrevet

Han viser at han både husker og kjenner meg og familien selv om det dreier seg om ting som ikke er journalførte. Jeg er heldig som så og si aldri trenger legebesøk, det vet jeg. Jeg ville heller aldri tatt meg bryet med å skrive dette, hadde det ikke vært for å ha lest kommentarer om at det var vanskelig å få sykemelding fra ham. Det provoserer meg. Vi lever i et av verdens beste land for sykemeldingsordninger og muligheter for tilrettelegging dersom man er uheldige. Jeg bestrider ikke andres sykdom/funksjonsnedsettelse, men pga andre legers terskel for å sykemelde ‘friske’ mennesker, skjønner jeg absolutt at leger føler seg overvåket, og kvier seg for å sykemelde pasienter uten grundig utredning. Jeg forstår at dette er vondt for mennesker med usynlige sykdommer, men det er ikke legens feil. Nei det er pga alle pasientene som har misbrukt ordningen vi har sin feil!

Veldig fornøyd med fastlegen Cecilie Evje Riiser

Lege: Cecilie Riiser Evje Skrevet

Jeg kan ikke få fullrost min fastlege nok ,hun er så flink og hjelpsom .
Føler at legen følger meg opp ,og jeg føler meg trygg å bli passet på vedr min helse.

Trygg, rolig og flink

Lege: Cecilie Riiser Evje Skrevet

Veldig faglig dyktig lege. Tar seg tid, lytter, finner gode løsninger. Holder tiden, gir meg trygghet.