Randesund Legesenter

Lauvåsen Hovedvei 1 4656 Hamresanden

Siste vurderinger av behandlere ved Randesund Legesenter

Helt topp

Lege: Ellen Johanne Aas Skrevet

Ellen er helt topp. Tar deg alltid seriøst, flink til å lytte, går alltid fra henne med følelsen av å bli ivaretatt på en god måte. Hun er jordnær og lett å snakke med. Må aldri vente lenge på å komme inn når jeg har time, men noe ventetid noen ganger om du ikke har behov for hastetime.
Veldig fornøyd og har ingen planer om å bytte. Har hatt Ellen til fastlege i over ti år.
Helt topp å kunne sende Mail når en var gravid første gang og hadde masse små spørsmål som en ikke ville bestille time for.

Beste legen jeg noen gang har hatt,,,

Lege: Runar Nørsett Skrevet

Runar er flink til å lytte, går rett på sak, han er ikke redd for henvise til spesialister osv, han tar deg alvorlig og han er åpen og grei, Jeg har slitt med både fysiske og psykiske plager, mye av det har jeg taushetsplikt med, noe Runar også respekterer,
Synes han også passer godt på hva han skriver ut av medikamenter,
Super når det gjelder pasientbehandling

Stå på

Bytt yrke,herr Nørsett

Lege: Runar Nørsett Skrevet

Det får være grenser til hva man skal tåle av en lege,sitter og snakker om seg selv og sitt og ikke fokusert på å behandle det jeg plages av. man blir ikke kvitt depresjon og angst ved å lytte til bøker,musikk og fritidsaktiviteter han er opptatt av.

Lytter ikke. Gjør derfor feilvurderinger. Jeg får ikke tillit til denne legen.

Lege: Christine Trondsdatter Alme Skrevet

Hun lytter ikke, og man får derfor heller ikke tillit til at hun gjør gode vurderinger. Rett og slett ikke dybdekunnskap, eller helhetlig forståelse.
Viser liten respekt for andre mennesker og deres tid.

Vet du hva Alme: Lytt til pasienten, og ta deg tid. Kanskje klokheten kommer med alderen. Dette er ikke bra nok.

Lytter ikke

Lege: Christine Trondsdatter Alme Skrevet

Følte meg ikke hørt, hun snakket i munnen på meg og lot meg ikke forklare ordentlig. Følte meg ikke tatt på alvor.