Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Randesund Legesenter
Veldig fornøyd!
Lege: Christine Trondsdatter Alme SkrevetVeldig fornøyd med denne legen og legesenteret.
Hun er effektiv, grundig, og løsnings-orientert.
Lett å få tak i, og ringer tilbake om det er behov for det.
Ellers veldig trivelig, har full tillit til henne.
Veldig god lege
Lege: Runar Nørsett SkrevetHele familien har hatt Nørsett i 6 år. God med både ungene og oss voksne. Hadde en tøff runde med ift. langtidssykemelding og Nørsett stod på for å skaffe hjelp. Han er super!
Jobber ikke alle dager i uka, så kan av og til være litt vanskelig å få time kjapt.
Ville ikke hatt en annen lege
Lege: Steffen Normand Jensen SkrevetVeldig fornøyd med oppfølgingen, nøyaktighet og omsorgen som han viser. Jeg er glad for at jeg har fått han som min fastlege. Han tar seg tid, og er god til å lytte.
Gir seg ikke
Lege: Runar Nørsett SkrevetJeg bytta fastlege til Nørsett i høst, og han gir seg ikke for å finne ut av hva problemet er. Henviser videre, følger opp. Lytter til det man sier, som er sjeldent for dagens leger etter min mening. Veldig fornøyd, endelig en lege som forstår :) Han har ikke dårlig tid, forhaster seg ikke.
Uten tvil den beste legen jeg har hatt.
Lege: Christine Trondsdatter Alme SkrevetFlink til å lytte og tar deg alltid på alvor. Effektiv, og rask til å finne gode løsninger. Jeg er utrolig fornøyd med denne legen.