Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Randesund Legesenter
En lege jeg har full trygghet og tillit til.
Lege: Christine Trondsdatter Alme SkrevetChristine er den beste legen jeg noensinne har hatt. Hun tar meg alltid på alvor, lytter, tar nødvendige prøver og undersøkelser, er tålmodig og gir ikke opp. Jeg føler meg alltid velkommen, sett, hørt og møtt. Anbefales på det sterkeste!
Kunne ikke vært bedre
Lege: Ellen Johanne Aas SkrevetHos Ellen Aas føler jeg at jeg er den eneste pasienten hun har og at hun virkelig bryr seg. Man føler god kontakt og at man virkelig blir lyttet til. Faglig er hun også dyktig og oppdatert, hvilket er like viktig. Jeg er strålende fornøyd, og bytter ikke lege! Fordi hun er så populær, kan det ta litt tid å få time med mindre det er akutt. Da får man time umiddelbart!
Den beste legen .
Lege: Ellen Johanne Aas SkrevetHun er bare helt utrolig ! Stiller alltid opp. Troverdig,til å stole på . Unik med andre ord.
En umoden lege.
Lege: Runar Nørsett SkrevetJeg ser hva andre har skrevet om Nørsett,men mitt inntrykk er noe helt annet etter å ha hatt ham som fastlege i 4 år. han snakker altfor mye om seg selv og det han gjør på fritiden. Han tok ikke tak i problemene mine,anbefalte meg bare noen bøker,bl,a stig Larssons "Millenium". Har skiftet lege og forstår ikke hvordan jeg kunne gå hos ham i så lang tid. Anbefales ikke,
Veldig fornøyd!
Lege: Christine Trondsdatter Alme SkrevetHun er meget flink til å lytte, prøve nye veier. Har alltid god tid. Virker alltid opplagt. Sender deg videre viss tvil. Vil ikke bytte!!