Randesund Legesenter

Lauvåsen Hovedvei 1 4656 Hamresanden

Siste vurderinger av behandlere ved Randesund Legesenter

Oppriktig interessert

Lege: Christine Trondsdatter Alme Skrevet

Hun viser stor interesse, og tydelig kunnskap. Henviser videre der det er behov, og er hun er engasjert.

Ikke rart han har lange ventelister

Lege: Runar Nørsett Skrevet

Runar Nørsett er en fantastisk lege. Han er sterk faglig og enormt menneskelig. Tror ingen slår ham uansett. Anbefales på det varmeste.

Beste legen jeg har hatt!!

Lege: Steffen Normand Jensen Skrevet

Dette er definitivt den beste legen jeg har hatt! Han lytter, er medfølende og støttende. Han er faglig veldig dyktig. Han tar seg tid samtidig som han er rask og effektiv. Han er grundig. Dersom det er noe han ikke vet så leser han seg opp på det. Han henviser videre dersom det er nødvendig. Ha gir rask tilbakemelding på prøver og annet. Han ser deg virkelig som pasient og menneske. Jeg er heldig som har fått han som lege!

Trygg og imøtekommende.

Lege: Steffen Normand Jensen Skrevet

En flott fastlege som ser sine pasienter, lytter og søker kompetanse andre steder dersom det trengs. Bryr seg nok til å våge å gi alvorlige/vanskelige tilbakemeldinger som ansvarliggjør deg som pasient. En tillitsvekkende fastlege som ivaretar deg på alle måter uten å frata deg ansvar. Anbefales

Tar deg på alvor

Lege: Steffen Normand Jensen Skrevet

Jensen fremstår seriøs, og mitt inntrykk er at han forsøker å finne ut hvordan pasienten kan bli frisk, ikke bare hvordan pasienten kan komme seg ut av kontoret. Beste fatlegen jeg har hatt.