Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Randesund Legesenter
Verdens beste
Lege: Ellen Johanne Aas SkrevetVerdens beste lege som finnes. Dr. Ellen Aas har hatt meg og min familie i over 20 år og vi kunne ikke vært mer fornøyd. Hun er kunnskapsrik, tålmodig, forståelsesfull, dyktig og bare Norges beste lege.
Trygg, hyggelig og kunnskapsrik
Lege: Vibecke Lunden Lie SkrevetEn hyggelig lege som møter pasienter med en smil. Hun hører godt på pasienten og tar tiden som trengs.
Verden beste lege
Lege: Ellen Johanne Aas SkrevetEllen Aas er bare fantastisk dyktig, hun lytter og hun har stått på for både meg og datteren min mange ganger. Lege, medmenneske og psykolog. Svært få av hennes kaliber finnes. Må hun aldri slutte å praktisere.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Christine Trondsdatter Alme SkrevetVeldig fornøyd med fastlegen min. Dyktig, omsorgsfull og rask til å henvise videre ved behov. Veldig flink også i forhold til barn. Vil også si at legesenteret viser kvalitet og omsorg i alle ledd.
Forståelsesfull og empatisk :)
Lege: Marianne Sjustøl SkrevetVeldig hyggelig og forståelsesfull lege. Jeg opplever et menneske som virkelig er interessert i en og gjør alt for at en skal få det bra :) Hva mer kan en ønske seg ?