Om vurderingeneSiste vurderinger av Majorstua Kvinneklinikk
Imøtekommende og faglig dyktig
Lege: Lene Ramberg SkrevetLene fikk meg til å føle meg trygg under hele undersøkelsen, fra start til slutt. Hun lyttet til mine problemer og fikk meg til å føle meg hørt. Hun var blid og hyggelig. Kan absolutt anbefale Lene.
Trygg og beroligende
Lege: Lene Ramberg SkrevetLene var utrolig beroligende og betryggende. Dette oppleves som svert positivt da det har min første gynekologiske undersøkelse. Hennes måte å forklare hvert steg og forsikre meg om at det skulle gå bra, gjorde at jeg sitter igjen med en veldig positiv opplevelse.
Anbefaling
Lege: Lene Ramberg SkrevetUtrolig dyktig og behagelig lege. Kan virkelig anbefale gynekolog Lene Ramberg. Følte meg sett, respektert og veldig godt ivaretatt gjennom hele konsultasjonen.
Effektiv og trygg
Lege: Lene Ramberg SkrevetDette er andre gangen jeg er hos Lene, og jeg er superfornøyd. Hun er effektiv, møter deg med varme, kunnskap og skaper trygghet i rommet. Anbefales!
Utrolig dyktig
Lege: Lene Ramberg SkrevetAnbefales på det sterkeste! En veldig behagelig og trygg opplevelse fra start til slutt. Fint å få forklaring gjennom hele prosessen og hva som blir utført.