Majorstua Kvinneklinikk

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Telefonnummer913 10 757913 10 7 ...
Bogstadveien 51 0366 Oslo

Siste vurderinger av Majorstua Kvinneklinikk

Rask og profesjonell hjelp

Lege: Lene Ramberg Skrevet

Det er mangel på forståelsesfulle og oppdaterte gynokologer som er gode på overgangsalder. Min tidligere gynokolog var av den gamle skolen og at overgangsalderen var bare noe "man skulle stå i" og "kvinner før deg har klart seg gjennom det uten medisiner". Dr Ramberg har et moderne og oppdatert syn på behandling av overgangsalder. Jeg opplevde forståelse og sammen satte vi opp et behandlingsløp som passet for meg og mine behov, og med tydelig beskjed om å bare ta kontakt om jeg trengte ytterligere støtte eller hjelp.

Tok meg på alvor og behagelig

Lege: Lene Ramberg Skrevet

Veldig fornøyd med hjelpen, hun hørte på alt jeg hadde og si og ville gjøre forskjellige tester for å hjelpe meg. Ga meg oppfølging i ettertid. Veldig fornøyd.

Trygg og behagelig

Lege: Lene Ramberg Skrevet

Utrolig flink gynekolog! Veldig imøtekommende og behagelig å være hos. Anbefales på det sterkeste! Dette blir min nye faste gynekolog!!

Fantastisk opplevelse hos Lene!

Lege: Lene Ramberg Skrevet

Fantastisk opplevelse hos Lene!
Timen gikk kjempebra, og jeg følte meg trygg fra start til slutt. Lene er en utrolig hyggelig og behagelig gynekolog som virkelig får deg til å slappe av. Hun er profesjonell, varm og tar seg tid til å forklare alt på en forståelig måte. Anbefales på det varmeste!

Kunnskapsrik og behagelig

Lege: Lene Ramberg Skrevet

Lene er veldig dyktig og hjelpsom. Jeg følte meg trygg og avslappet under undersøkelsen. Anbefales:)