Om vurderingeneSiste vurderinger av Colosseum Tannlege Ramsalt
Meget dyktig tannlege!
Tannlege: Anna Frydendal Hoem SkrevetAnna Frydendal Hoem har vært min tannlege i 10 år.
Hun er faglig dyktig, empatisk og alltid i godt humør.
Dette er en tannlege jeg vil anbefale på det sterkeste.
Det samme vil jeg si om Colosseum Ramsalt totalt sett.
Bodøs råeste tannlege
Tannlege: Johan Andreas Furebotten SkrevetHar hadd tannlegeskrekk i 15 år, men i dag ble den totalt borte😊 fantastisk flink fyr😊 rolig og avslappet 😀 annbefales på det sterkeste.
Utrolig hyggelig
Tannlege: Katrine Daae Gullhav SkrevetFantastisk tannlege, tar seg tid til å forklare, opptrer rolig og flink. Beste jeg har vært hos noen gang :)
Verdens beste tannlege
Tannlege: Katrine Daae Gullhav SkrevetKatrine har endret min opplevelsen med å gå til tannlegen. Det har gått fra å vært min verste frykt til å bli en fornøyelse. Hun er gull verdt og anbefaler henne på det sterkeste om man har tannlegeskrekk eller bare vil ha en fantastisk behagelig opplevelse med å dra til tannlegen! Hun er 10/10
Utrolig flink tannlege!
Tannlege: Martine Eide Furnes SkrevetJeg har en del problemer med tennene mine og trengte en del hjelp med de.
Etter at jeg begynte hos Martine, så er jeg utrolig fornøyd med henne. Hun er dyktig og er veldig høflig. Vil virkelig anbefale henne som tannlege.