Farsund legesenter

Barbros gate 7A 4550 Farsund

Siste vurderinger av behandlere ved Farsund legesenter

Strålende fornøyd

Lege: Johannes Maubach Skrevet

Pleier alltid gå til Johannes Maubach! han ivaretar meg og mine interesse på en strålende måte, han er direkte og ærlig.

hender han er litt bak tidskjemaet, men når du først kommer inn ser han aldri på klokka og tar seg tid til meg.

anbefaler han til alle

Null empati

Lege: Emma Remine Reisvaag Sunde Skrevet

Viser ingen forståelse for problemet, men sender likevel henvendelse. Veldig lite empatisk lege dessverre.

Godt ivaretatt

Lege: Johannes Maubach Skrevet

Johannes har utelukkende møtt meg med stor respekt. I møte med han har jeg alltid følt meg trygg og ivaretatt. Jeg opplever at han alltid tar meg på alvor og at han er ærlig og direkte -hvilket for meg gjør han til en å stole på. Det at det noenganger tar tid å komme inn til timen tenker jeg handler om at Johannes tar seg tid til pasientene sine- aldri opplevd at han kikker på klokka. Jeg anbefaler denne legen

God nok

Lege: Johannes Maubach Skrevet

Han er rask til å videresende, konsultere en spesialist for å få bekrefte/avkrefte en diagnose og evt oppfølging
av denne.

Det gir trygghet, ingen leger er spesialist i alt.

Skam for sitt yrke!

Lege: Johannes Maubach Skrevet

Har ingen god erfaring med denne legen - oppfatter han som veldig overfladisk mann som ikke står for det han sier. Kunne nok trengt mere erfaring med pasienter, og kanskje mere livserfaring. Ovenfra og ned -holdning, manglende empati og noe som virker som lite kunnskap om sykdom/skade generellt er ikke spesielt tillitvekkende. Rask til å få ut regning er han - eneste bra jeg opplevde der er at han EN gang, ba kollega om veiledning.