Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Myrvåg Legesenter
En ekstremt frekk og respektløs lege
Lege: Ørjan Yri SkrevetSkuffende opplevelse. Ekstremt frekk og respektløs Jeg følte meg snakket ned til og behandlet på en uverdig måte. Legen slengte nedsettende kommentarer og hadde en svært uprofesjonell holdning.
Dette er ikke akseptabelt, og jeg håper at denne tilbakemeldingen bidrar til at legen reflekterer over sin oppførsel og endrer måten han behandler mennesker på i fremtiden. Ingen fortjener å bli behandlet på denne måten!
Hyggelig og hjelpsom.
Lege: Torstein Bjørndal SkrevetEg har alltid fått svært god hjelp hos denne legen.
Han er svært hyggeleg og hjelpsom.
Han er også godt utdanna.
Dyktig lege og flott menneske
Lege: Håvard Ramsli SkrevetFaglig dyktig kar som setter seg inn i meg som pasient. Opplevast som interessert og grundig.
Hyggelig og god menneskekjenner.
Ikke fornøyd med kommunikasjon å det å bli hørt
Lege: Ørjan Yri SkrevetHan trenger mer erfaring å begynne å se på pasienten med mer empati å forstålse.La folk slippe gjennom når vi prater.
Kaste ball
Lege: Ørjan Yri SkrevetHørte ikke etter og hengte seg oppi et brev jeg alt viste om. Jeg hadde sagt på forhond at han skulle lese seg opp på alle dei nye breva. Men hadde tydli lest bare det siste. Snakka i munnen på meg å ville ikke høre etter. Snakka kun om det ene brevet. Å mente DPS skulle jøre alt,noe dem ikke kunne. Ville ikke høre på det.
Anbefalest ikke for kronisk syke.