Ørjan Yri
Tilleggskompetanse
- Petroleumslege
- Sjømannslege
Fraværende.. virket som om han ville være alle andre plasser enn på jobb... Helt uinteressert å høre på hva du har å si... Ingen øyekontakt... Bare stirret på skjermen mens han virket som om han egentlig ikkje skjønte hva jeg gjorde der... Veldig ubehagelig opplevelse.
Hører ikkje på deg som pasient, avbryt når du snakker.
Nedlantende tone og svar. Ville ikkje lese sjornal og meiner sjukdom som er sjornalført og dokumentert ved biopsier for flere år siden ikkje var noe.
Henger seg opp i gamle ting som lenger ikkje er verken tema eller relevant.
Snur alt rundt til å bli om han, rene diktator oppførsel.
Får tilsendt dokument fra andre helse instanser men nekter for å ha motatt. Og vil ikkje hjelpe når svar fra andre instanser ikkje var etter hans synspunkt.
Skuffende opplevelse. Ekstremt frekk og respektløs Jeg følte meg snakket ned til og behandlet på en uverdig måte. Legen slengte nedsettende kommentarer og hadde en svært uprofesjonell holdning.
Dette er ikke akseptabelt, og jeg håper at denne tilbakemeldingen bidrar til at legen reflekterer over sin oppførsel og endrer måten han behandler mennesker på i fremtiden. Ingen fortjener å bli behandlet på denne måten!
Han trenger mer erfaring å begynne å se på pasienten med mer empati å forstålse.La folk slippe gjennom når vi prater.
Hørte ikke etter og hengte seg oppi et brev jeg alt viste om. Jeg hadde sagt på forhond at han skulle lese seg opp på alle dei nye breva. Men hadde tydli lest bare det siste. Snakka i munnen på meg å ville ikke høre etter. Snakka kun om det ene brevet. Å mente DPS skulle jøre alt,noe dem ikke kunne. Ville ikke høre på det.
Anbefalest ikke for kronisk syke.