Solbakken Øre-Nese-Hals

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Trondheimsveien 184 0570 Oslo

Siste vurderinger av Solbakken Øre-Nese-Hals

Trygg lege

Lege: Sonja Solbakken Skrevet

Det føles trygt å ha Sonja som lege. Hun er hyggelig og gir riktig behandling. Alle i familien min reiser til Sonja for ØNH problemstillinger.
Takk Sonja!

Raskeste time noen gang

Lege: Sonja Solbakken Skrevet

Jeg var heldig som slapp lang ventetid for å få time. Jeg opplevde at legen hadde dårlig tid, var tydelig stresset og ville bli fortest ferdig med timen og måtte skyndte seg. Stilte korte spørsmål, raskt over til å ta en test og deretter konklusjon. Alt dette skjedde i løpet av 5 minutter. Det kan være hun er dyktig i faget sitt, løser problemer raskt og kan det godt. Men jeg tviler på at legen kjenner til eller har lært seg hva medmenneskelighet er. Er ikke en lege jeg hadde dratt tilbake til. Opplevde ikke at hun brydde seg. Jeg skjønte ikke at jeg var ferdig med timen min, for det gikk såpass raskt unna og var ingen avsluttende kommunikasjon.

Erfaren og dyktig

Lege: Sonja Solbakken Skrevet

Etter en vintre på vintre med plager og etter å ha vært hos en annen spesialist som var udugelig, var det som en drøm å komme til Sonja. Hun stilte mange spørsmål, var oppriktig interessert i å hjelpe. Hun fant årsaken(e) til problemene raskt, og jeg fikk endelig behandlingen og hjelpen jeg så sårt trengte. Ble henvist til sykehuset og der fikk jeg fjernet en plagsom abscess (væskebyll) også.

Tusen tusen takk, Sonja!!

Hastverk - dårlig kommunikasjon

Lege: Sonja Solbakken Skrevet

Jeg opplevde ikke at legen hadde tid til å høre på hva jeg sa eller sette seg inn i situasjonen. Jeg har ikke noensinne tidligere følt meg så lite ivaretatt og sett hos en lege.

Hastverk,

Lege: Sonja Solbakken Skrevet

Kunne ikke tilby tjenesten jeg var henvist for og hadde heller ikke tatt seg bryet med å informere om det i de fire månedene jeg ventet på timen. Tok full pris for en helt unødvendig konsultasjon og sendte henvisning til en ny ønh. Med nye fem måneder ventetid for meg.