Lambertseter Kiropraktorsenter

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Cecilie Thoresens Vei 17, 6. etasje 1153 Oslo

1 vurdering

Siste vurderinger av Lambertseter Kiropraktorsenter

Moderne kiropraktor med sterk faglig kompetanse

Kiropraktor: Ole-Magnus Bråthen Westengen Skrevet

Jeg oppfatter Ole-Magnus som meget kunnskapsrik og allsidig som kiropraktor. Han er nysgjerrig og bruker god tid på å finne årsaker til problemet for å gi pasienten behandling med vedvarende effekt, noe som har gjort ham svært dyktig til å identifisere og behandle sammensatte problemstillinger og kompliserte smertebilder.

Han benytter flere behandlingsteknikker innen moderne og tradisjonell kiropraktikk i sin praksis og har oppnådd veldig gode resultater for mine dysfunksjoner på kort tid.

I tillegg er han trivelig, tillitsfullt og snilt menneske. Han er opptatt av å gi den beste oppfølgingen og servicen til sine pasienter, det inkluderer bruk av ekstra av egen tid, besvarelse av spørsmål på e-mail/telefon eller ombooking så lang han har mulighet til det om pasienten ikke klarer å komme i tide.

Ole-Magnus er uten tvil den beste behandleren jeg noen gang har hatt og kan trygt anbefale han til andre.

Effektiv og dyktig

Kiropraktor: Ole-Magnus Bråthen Westengen Skrevet

Svært presis og treffsikker i knekkene. Hyggelig, effektiv og serviceinnstilt. Svært god hjelp å få. Kommer garantert til å bruke han igjen.