Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Langesund Legesenter
Trygg og kunnskaprik lege
Lege: Johanna Caroline Andersson SkrevetDette er en lege som tar en på alvor. Gir tilbakemelding på prøver å undersøkelser raskt. Var skeptisk når jeg måtte bytte lege, men dette har bare vært positivt. En fantastisk lege som jeg håper jeg kan ha lenge. Alt blir tatt tak i med en gang. 😊
Beste legen jeg har hatt
Lege: Narve Bråten SkrevetHan er veldig kunnskapsrik. Han er hyggelig. Han lytter og ser personen han snakker med. Virker veldig innstilt på å hjelpe.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Anne Solheim Bentzen SkrevetJeg føler jeg blir tatt på alvor, hun tar tak i ting og sender videre til spesialister når det er nødvendig. I grunn veldig fornøyd, både når det gjelder i forhold til med og barna mine.
Vanskelig og ha med og gjøre
Lege: Anne Solheim Bentzen SkrevetHar brukt Langesund Legesenter hele mitt liv og vert veldig fornøyd. Men denne nye fastlegen ble for mye. Kan virke som hun har problemer med noen pasient grupper. Virker dømmende og er vanskelig og komme noen vei med." Hun vet bedre en alle mine tidligere leger."
Imøtekommende og kunnskapsrik
Lege: Narve Bråten SkrevetTar seg bestandig god tid og lytter til pasienten. Kunnskapsrik, engasjert og alltid imøtekommende! :-)