Anne Solheim Bentzen
Ryddet opp i ting min tidligere fastlege ikke har fulgt opp, flink til å lytte,gi råd, og følge opp behandlinger. Topp lege i ett presset helsevesen👍
Hun oppleves som stressa, dømmende, og svært uhyggelig. Problemet man kommer inn til henne med blir ikke tatt på alvor, og hun er ikke villig til å undersøke det man faktisk trenger hjelp med. Man føler seg veldig lite ivaretatt, og mister håp på at man kan få en oppegående frisk hverdag når det ikke er hjelp å få av egen lege. Aldri hatt så dårlig opplevelser hos en lege før.
Jeg føler jeg blir tatt på alvor, hun tar tak i ting og sender videre til spesialister når det er nødvendig. I grunn veldig fornøyd, både når det gjelder i forhold til med og barna mine.
Har brukt Langesund Legesenter hele mitt liv og vert veldig fornøyd. Men denne nye fastlegen ble for mye. Kan virke som hun har problemer med noen pasient grupper. Virker dømmende og er vanskelig og komme noen vei med." Hun vet bedre en alle mine tidligere leger."
Jeg har hatt Bentzen som fastlege over mange år. Hun har alltid tatt meg på alvor, og oppleves dedikert og dyktig. Dersom hun har vært usikker har hun sjekket med spesialister, noe som er svært betryggende.