Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Langesund Legesenter
Definitivt den beste legen!
Lege: Halvor Haavardsønn Gjestland SkrevetUng, nyskjerrig og mennesklig. Svært kunnskapsrik og veldig dedikert. Ikke sånn typisk "gammeldags lege" og følger svært godt opp. Hans største fordel er faktisk at han er nyutdannet, og dermed dedikert i arbeidet han gjør og ønsket om å bruke kunnskapen sin.
Flink til å tilegne seg ny kunnskap gjennom kollegaer i samme bransje eller rett og slett søke informasjon om han ikke er helt sikker i sin sak. Akkurat det er utrolig viktig i hans jobb og utvikling som lege, og det verdsettes høyt - det er det som gjør han til en knakende dyktig lege.
Den beste legen du kan få!
Lege: Narve Bråten SkrevetEn mer fantastisk lege skal du lete lenge etter! Jeg har hatt flere fastleger, og ingen kan under noen omstendigheter måle seg med han. Han tar seg god tid, ser meg, tar meg på alvor og virkelig bryr seg. Er så lett å snakke med. Veldig dyktig med barn. Håper han aldri slutter som fastlege på Heistad legekontor. ANBEFALES! Og må du vente litt så er det kun fordi han bruker tid på pasientene sine, så jeg venter med glede.
forferdelig legesenter, ikke spesielt hyggelig lege heller
Lege: Anne Solheim Bentzen SkrevetTotal inntrykket av selve legesenteret er grusomt. Legen selv tok meg ikke I hånden når hun hilste, og hadde ikke tid til å snakke enda jeg hadde bedt om ekstra tid siden det var første gang. Hun virket mer opptatt av vekten min enn Babyen jeg har I magen. Syntes også sekretærene som svarte på tlf var lite hyggelig. De var riktignok bedre i ettertid. Kommer ikke til å sette mine bein inn der igjen.
Dyktig og menneskelig lege
Lege: Halvor Haavardsønn Gjestland SkrevetByttet etter å ha flyttet til Bamble for 1 år siden. Har kronisk sykdom, så er ganske ofte hos lege. Dette er en dyktig lege som lytter og har tid til pasienten sin. Han følger bra opp og kontakter med brev/tlf dersom det er noe. stort pluss at han nesten alltid er til tida! Anbefales.
Beste legen jeg noensinne har hatt
Lege: Narve Bråten SkrevetNarve Bråten er virkelig den beste legen jeg har hatt! Utrolig dyktig, imøtekommende og forståelsesfull! Møter meg alltid med et smil og gode råd! Føler at jeg alltid blir tatt på alvor, og kommer ut fra timene hans med en god følelse! Lett å få tillit til og prate med! Han står virkelig på for å hjelpe!