Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Skaun Legekontor AS
Usympatisk
Lege: Smail Mandzuka SkrevetUsympatisk i møte med psykisk sykdom. Sitter igjen med opplevelse av å bli avvist og lege ser ikke alvor i situasjonen. Lytter ikke. Prater i munnen på meg. Har ingen klar plan for behandling. Opplever ansvarsfraskrivelse og motvillighet til å engasjere seg.
Overfladisk
Lege: Anne Marte Gisnås SkrevetTrekker sine egne konklusjoner ute å faktisk å lytte. Anbefales absolutt ikke om du har psykiske problemer
Snill og flink
Lege: Hilde Susanne Hansen SkrevetHar vært veldig fornøyd med Hilde som fastlege inntil nylig. Hun er flink til å lytte, men jeg føler at hun stresser seg gjennom konsultasjonene. Undersøker ikke problemer så nøye, men skriver ut medisiner.. føler meg ikke like godt tatt vare på nå som tidligere. Blir et bytte her i nærmeste fremti.
En lege som står på for sine pasienter.
Lege: Jens Eskild Musum SkrevetEn flink, trygg og kunnskapsrik lege som tar jobben sin seriøst. Gir sæ ikke før han finner ut av ting. Lytter og gir råd.
Trygg og kompetent
Lege: Jens Eskild Musum SkrevetAldri følt meg trygg ved gynekologiske undersøkelser, av personlige årsaker. Har tatt celleprøve hos Musum ved to anledninger nå, og aldri hatt en så god opplevelse før. Smertefritt, får sitte behagelig og man føler seg trygg. Han har en smittende ro og profesjonalitet, så man føler seg ikke utilpass. Jeg klarte for første gang i livet å gjennomføre undersøkelse/prøve i underliv alene uten følge, takket være denne legen. Anbefaler celleprøve hos denne legen om man har lege ved skaun legekontor. Generelt er Musum forståelsesfull, stiller gode spørsmål og lytter. Kompetent til å hjelpe ved alle plager jeg har kommet med og skriver gode henvisninger og erklæringer. Meget kunnskapsrik lege.