Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lillestrøm Legesenter
Misfornøyd
Lege: Signe Marie Rambøl Alme SkrevetOpplevde at hun ikke forstod meg og brydde seg. Virket som om hun sparte inn tid når jeg kom til time. Reiste seg før jeg var ferdig å snakke. Rotete. Skrev ofte ut feil medisiner på apoteket! Jeg måtte passe på henne. Fikk heldigvis bytta :)
Trygg og hjelpsom
Lege: Signe Marie Rambøl Alme SkrevetEr imøtekommende, rolig og lytter. Får god hjelp hver gang. Følger opp der det trengs. Fint lokale, rent og praktisk.
2 måneders ventetid, men kjempeflink vikar.
Lege: Lene Gjelseth Dalbak SkrevetJeg valgte å stå på venteliste hos denne legen pga gode ratinger. Dessverre har jeg på over 4 år aldri møtt eller fått time hos henne, da hun har to måneders venteliste.
Heldigvis har hun en helt super vikar i Trine Livik Haugen, derfor kommer jeg ikke til å bytte så lenge hun jobber der. Trine Livik Haugen får jeg ikke opp på søk her, men jeg gir henne terningkast fem.
Utrolig dårlig!
Lege: Hans-Christian Myklestul SkrevetJeg har opplevd å ikke bli tatt på alvor, og har ikke fått den behandlingen jeg har spurt om. når jeg gjorde det helt klart for Myklestul at jeg trengte hjelp så fort som mulig for å redde skolegangen min så lovte han å søke meg videre til den hjelpen jeg trengte -noe som aldri ble gjort. Utrolig uprofesjonelt og direkte slemt! Kunne ikke vært mindre fornøyd. finn deg en annen lege!
Lite tilgjengelig
Lege: Lene Gjelseth Dalbak SkrevetDet er mulig Lene er en god lege, men det er så og si umulig å få timer hos henne, så dette funker bare for deg som er frisk og kan planlegge legetimer på minst 2 måneders varsel. Det er også mer eller mindre umulig å komme i kontakt med dette legesenteret på telefon. Anbefales ikke pga. vanskelig tilgjengelighet.
Jeg byttet til Lene pga. hennes gode rating fra andre pasienter, men vil nå bytte igjen, ikke bare til en annen lege, men viktigst av alt - til et annet legesenter der det er mulig å komme i kontakt med dem. Ja, det har elektronisk timebestilling, men løsningen er ikke spesielt god og når du ringer blir du satt i evighetskø med en svarer som gjentar seg selv igjen og igjen, eller kommer i opptatt-kø...