Lillestrøm Legesenter

C J Hansens vei 13 2007 Kjeller

Siste vurderinger av behandlere ved Lillestrøm Legesenter

Trygg, tar deg på alvor

Lege: Marius Ryengen Skrevet

Svært dyktig fastlege, den beste jeg har hatt. Lytter og tar meg på alvor. Faglig dyktig. Seriøs og henviser raskt videre til spesialiter når dette var nødvendig.

Beste legen jeg har hatt😊

Lege: Signe Marie Rambøl Alme Skrevet

Anbefaler til dere, hun er best på alt. Jeg har hatt henne i over 13 år.
Veldig fornøyd😊 har veldig god kommunikasjon, lytter, viser empati og omsorg over sine pasienter.

Utilgjengelig

Lege: Hans-Christian Myklestul Skrevet

Denne fastlegen ble valgt tilfeldig fra lista pga kort ventetid etter at min gamle fastlege over 21 år gikk av med pensjon. Første gang jeg prøvde å bestille time fikk jeg beskjed om at han ikke ofte er tilgjengelig pga han driver med forskning etc. Fikk så tilbud om tlf.konsultasjon med en vikar tre uker senere selv om jeg bare trengte rekvisisjon for blodprøve. Etter blodprøven er det fortsatt ingen som har ringt meg for å fortelle om resultatet, er det bra, ikke bra? Men de vet å ta seg betalt både for den 5 minutter lange tlf.konsultasjonen og blodprøven jeg tok. Her føler man seg dessverre kun som et navn på en liste og ikke noe mer.

Utilgjengelig

Lege: Hans-Christian Myklestul Skrevet

Han har aldri ledig time og bruker veldig lang tid på å svare elektroniske henvendelser. Bruker vanligvis en uke på å svare på enkle spørsmål. Reseptfornyelse bør planlegges flere uker i forveien da han fort kan bruke 2-3 uker på å fornye resept på en fast medisin.

Beste legen jeg har hatt

Lege: Katrine Sæves Skrevet

Faglig flink, effektiv, hyggelig, hjelpsom og god til å lytte. Har ingen dårlige erfaringer med Katrine Sæves