Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lillestrøm Legesenter
Fantastisk flink fastlege
Lege: Siri Bækkelund Engen SkrevetJeg har bare godt å si om dr. Siri B. Engen ved Gladbakk legesenter. Hun er rask men samtidig så tar hun den tiden det tar der det er behov for det. Hun overtok min alvorlig tykke perm med journaler etter mine tidligere fastleger. Var og er naturlig at det tar tid å få oversikt over mine tidligere og nåværende helseplager. Men dette tok hun veldig fort. Jeg kan anbefale henne på det sterkeste og gir henne full skår på alt hun får gjort noe med på legesenteret. Mvh.
Hatt henne i flere år
Lege: Kristin Sundby Myhrer SkrevetDet kan være vanskelig å få timer, men jeg er alltid fornøyd når jeg først er hos henne på time. Hun bistår meg med det jeg lurer på, og kan mye. Jeg er fornøyd!
Jeg bruker ofte ekonsultasjon, og de besvarer hun alltid raskt. PAsser bra for meg som er mye opptatt i jobb og ikke alltid har anledning til å dra til legekontoret.
Kjempe bra lege
Lege: Hans-Christian Myklestul SkrevetByttet hit fra en annen lege i området og har aldri fått så mye hjelp før. God forståelse når det gjelder psykiske problemer, utmattelse og møtt veggen. Veldig bra oppfølging.
En lege som bryr seg
Lege: Lene Gjelseth Dalbak SkrevetHun har lite tilgjengelige timer, men når man først har time tar hun seg god tid og bryr seg. En flink lege som lytter til pasienten.
Vært min fastlege i 25 år
Lege: Lene Gjelseth Dalbak SkrevetVeldig tilstede under konsultasjon, henviser videre ved behov. Lytter til pasienten. Besvarer Mail raskt. Jeg er veldig fornøyd.