Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lillestrøm Legesenter
Omsorgsfull og faglig dyktig
Lege: Trine Livik Haugen SkrevetUtrolig fornøyd med valg av fastlege. Sympatisk,god og trygg. Finner løsninger og henviser videre hvis det skulle være behov. Føler meg ivaretatt.
Nedlatende
Lege: Lene Gjelseth Dalbak SkrevetLene Dalbak er en lege med for mange pasienter. Etter mange år har jeg et dårlig inntrykk av henne, og spesielt etter dårlig oppfølging når jeg ble alvorlig syk. Hun virker ikke så oppdatert. Hun er dårlig til å lytte og opptrer ufint, uproft og nedlatende. Viser tydelig når hun misliker noen. Gir deg dårlig samvittighet når hun er forsinket - noe hun alltid er.
Trygg og god
Lege: Trine Livik Haugen SkrevetHadde Trine som vikar, men byttet fast til hun etter dette da jeg var så fornøyd. Hun er trygg å snakke med, og hører på plager. Tatt tak i problemene mine, tatt prøver og sendt henvisninger dersom jeg har trengt det.
Har nå flyttet til Oslo, men nekter å bytte fastlege da jeg er så utrolig fornøyd. Drar med glede inn til Lillestrøm kun for å få hennes behandling.
Fantastisk lege
Lege: Signe Marie Rambøl Alme SkrevetSigne er en lege jeg setter stor pris på. Humm svarer raskt på ekonsultasjon og jeg får alltid time når det er noe. Hun er vennlig, seriøs og forståelsesfull. Jeg er så fornøyd med henne!
Sjenert men dyktig
Lege: Marius Ryengen SkrevetDyktig lege med mye kunnskap som tar deg seriøst. Vært hos han flere ganger med både fysiske og psykiske problemer og han har svar/viderefører deg med en gang. Mange skriver at han har problemer med kommunikasjon men jeg tror rett og slett bare han er litt sjenert, så det kan bli noe små kleint til tider. Viktigste er at han er dyktig i jobben sin