Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lillestrøm Legesenter
Dyktig og engasjert fastlege
Lege: Lene Gjelseth Dalbak SkrevetHun tar seg tid til hver enkelt. Hun tar både barn og voksne på alvor. Faglig dyktig. Henviser videre ved behov, følger godt opp også etter spesialistutredninger. Lett å kommunisere med via epost utenom vanlige legetimer.
Dyktig og engasjert lege.
Lege: Marius Ryengen SkrevetMarius Ryengen er en lege med mye kunnskap på forskjellige områder. Han er flink til å lytte og er engasjert i sine pasienter. Han er det eneste fastlegen jeg har hatt som jeg føler meg trygg på.
Legesekretærene er hyggelige men det er fint å slippe telefonkø- en sms er nok og du får time hos fastlegen din :-)
Anbefales :-)
Meget avvisende
Lege: Kristin Sundby Myhrer SkrevetHun er meget avvisende når jeg kommer med opplysninger og tips (jeg er selv sykepleier). Hun vil ikke ta til seg forslag og mener bastant at det hun har kommet frem til er korrekt.
Hun ville verken gjøre undersøkelser eller ta prøver etter at jeg har forklart hva jeg trodde var årsaken til plagene, men regelrett kastet meg på dør.
Jeg gikk til en annen lege ved samme legekontor med samme problemstilling, og ble fulgt opp på en helt annen måte som jeg er meget tilfreds med.
Marius anbefales på det sterkeste!
Lege: Marius Ryengen SkrevetMarius er svært kunnskapsrik og faglig dyktig. Opplever Marius som veldig imøtekommende, oppfølgende og tar se tid til å lytte. Anbefales på det varmeste!
Lite tilgjengelig
Lege: Signe Marie Rambøl Alme SkrevetJeg har hatt Signe Alme som fastlege siden jeg flyttet til kommunen i 2008. I denne perioden har jeg truffet henne kun 1 gang. Hun virket veldig dyktig og var flink til å lytte.
Alle de andre gangene jeg har bestilt time, har jeg kommet til vikarer som jeg har hatt varierende erfaring med.
Det er nesten umulig å bestille time hos henne, ettersom listen er full 2 måneder frem i tid. Det burde ikke være lov å være fastlege for så mange pasienter at det ikke er mulig for pasientene å komme til henne.