Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lillestrøm Legesenter
Utrolig flink Lege
Lege: Signe Marie Rambøl Alme SkrevetDr Signe har alltid tid , hun er vennelig og snill og dyktig.
Signe hjalp meg i en vanskelig tid. Hun bryr seg om deg, hun er effektiv og flink.
Pluss at hun har ett behagelig vesen, som gjør at du forstår at du er i gode hender.
Den beste legen jeg har vært hos.
Den beste legen jag har hatt !!
Lege: Signe Marie Rambøl Alme SkrevetLegen er utmerket, men det er alt for mye å gjøre på kontoret! Arbeidet preges av at det er alt for mye å gjøre, hvilket gir forsinkelser og dårlig kommunikasjon.
Fantastisk fastlege
Lege: Lene Gjelseth Dalbak SkrevetEn fastlege der man føler seg i trygge hender, der man blir sett og hørt, tatt på alvor. En fastlege som er genuint opptatt av pasientenes ve og vel. En fastlege, et medmenneske, med omsorg og viten. En fastlege som bruker tid. Det gjør at hun alltid er forsinket,men det får man heller tåle.
Den beste legen man kan få.
Lege: Lene Gjelseth Dalbak SkrevetTar seg god tid og er en god lytter. Føler at en blir tatt på alvor når man er der, og blir fulgt opp deretter.
Beste legen jeg har hatt!
Lege: Signe Marie Rambøl Alme SkrevetFantastisk lege!! Føler meg alltid godt tatt vare på av henne.