Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lillestrøm Legesenter
Trivelig og effektiv
Lege: Katrine Sæves SkrevetBeste legen jeg har hatt. Alltid hyggelig og oppdatert, og effektiv til å videreformidle til spesialister hvis det er behov for det.😊👍
UTROLIG DYKTIG
Lege: Katrine Sæves SkrevetUten å gå i detalj, jeg har litt bakgrunn og har slitt med å bli tatt på alvor til tider. Men, Katrine er den beste legen jeg noen gang har hatt. Deilig å bli trodd på. Utrolig dyktig. Hun fortjener all ros i verden.
Trygg og empatisk lege
Lege: Siri Bækkelund Engen SkrevetInteressert, profesjonell og dyktig. Blir sett, hørt og møtt. Flink til å lytte, stille gode spørsmål og kommunisere sine faglige vurderinger. Effektiv uten å stresse.
Flott lege
Lege: Trine Livik Haugen SkrevetHar hatt Trine som vikarierende for min lege. Opplever at hun lytter og tar deg på alvor. Hun kan sitt fagstoff og spesielt innenfor kvinnehelse og opplever at ingen andre leger har forstått meg bedre enn henne. Synd at jeg har flyttet ellers hadde jeg absolutt byttet fastlege til henne.
Best!
Lege: Katrine Sæves SkrevetEn utrolig effektiv og trygg lege. Svarer kjapt på meldinger, får kjapt time ved behov og hun har ordnet masse for meg videre i helsevesenet. Meget kunnskapsrik og dyktig. Har flytta over hele familien.