Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lund Legesenter
Skuffende
Lege: Christoffer Hæstad SkrevetNår jeg fortalte om problemene og spurte om råd føltes det som jeg ikke ble tatt seriøst. Var veldig hyggelig, men hjelper lite når det ikke føles som du kan stole på legen. Kontordamen var langt fra hyggelig, og ventetiden på telefon er alltid lang. Når jeg tok tester ble jeg ikke kontaktet med resultatet.
En lege som lytter, og ikke minst handler
Lege: Sebastian Bø SkrevetLyttende, faglig dyktig, handlende, humoristisk, grundig, punktlig.
Fantastisk lege!
Lege: Sebastian Bø SkrevetSebastian er den beste, flinkeste, varmeste og dyktigste legen jeg har hatt. Har hatt han i mange år nå, og blitt veldig godt ivaretatt som pasient og person. Ser flere har kommentert sekretærene hans, er nok litt uenig i kritikken rettet dithen. Synes de også er hyggelige og flinke. Litt lang ventetid på tlf. til tider, men det kan man leve med.
Veldig fornøyd!
Lege: Christoffer Hæstad SkrevetHan var veldig hyggelig og imøtekommende! Han hørte på alt jeg sa, ga meg tips og veiledning når det gjaldt alt jeg fortalte om. Var også morsom og gjorde timen mindre pinlig/klein enn jeg forventet.
Eneste jeg kunne gi "kritikk" på er at han ikke var "strengt profesjonell", men dette likte jeg, som sagt! Bare et varsel for dem som liker det slik :)
Flott lege som tar meg på alvor
Lege: Sebastian Bø SkrevetHar hatt ham som fastlege siden 2005 og er veldig fornøyd med selve legen men sliter litt med "sjefssekretæren" som av og til kanskje tror hun er mer enn legesekretær og ikke alltid er like hyggelig. Men når jeg først har kommet meg inn til legen så er jeg fornøyd. Han tar seg tid og lytter og jeg føler aldri at noe problem er for lite. Veldig hjelpsom og forståelsesfull. Hadde fått fullt med stjerner hvis det bare ikke hadde vært for at jeg føler meg til bry av den legesekretæren..Unødvendig.