Lisa Helene Øgrey Brandsdal
Det hun ikke er sikker på innhenter hun svar på og gir rask tilbakemelding på alle svar. Ikke redd for å henvise om det er noe som hun ikke er den rette til å svare på.
Ikke gå hit om du vil ha hjelp til psykisk helse. Det vil ikke bli tatt på alvor, og man får beskjed om å bare «endre innstilling» selv.
God og trygg behandling av min søster. Er fornøyd med at min søsters helse blir forsvarlig fulgt opp.
Lisa er en helt fantastisk fastlege. Tar deg seriøst når du trenger det og lytter. Veldig fornøyd og håper jeg alltid kan ha henne :)
Jeg har nå hatt Lisa siden 2018. Har aldri vært mer fornøy med en lege noen gang! Hun er lett å åpne seg for og virker veldig engasjert i samtalen. Føler hun hører på det jeg sier og tar meg på alvor. Virker som hun setter seg ordentlig inn i hver sak, tar veldig hensyn til hva pasienten ønsker.
Jeg oppsøkte henne før begge permisjonene hennes i 2018 og når jeg så henne igjen i 2022 så følte jeg hun kjente meg igjen og kunne fortsette som om hun ikke hadde vært i permisjon.
Hun har alltid et smil om munnen og virker veldig glad for å se pasienten! 10 av 10 til henne!
Men resepsjonen er lite å skryte av, de virker sure og irriterte over telefon og lite hyggelige når du kommer i skranken.