Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lund Legesenter
Svært fornøyd over mange år
Lege: Svein Øivind Thomassen SkrevetEr svært fornøyd med denne legen. Har hatt han i flere år og har aldri hatt noe å utsette. Grundig i undersøkelser, rask time ved behov og om det haster så kommer du alltid inn på dagen, selv om du da må regne med å vente litt.
Hos denne legen får du kvalitet.
Lege: Sebastian Bø SkrevetHar en trygghet som er unik ved å ha Hr. Bø som min fastlege. Han følger opp, tar meg på alvor, intet problem for lite eller stort. Blid, lyttende, streng og har alle kvaliteter en lege skal ha.
Jeg har bytter, for å si det sånn.
Lege: Svein Øivind Thomassen SkrevetThomassen er en lege som er betydelig mer opptatt av sin egen betaling enn pasientens helse. Han bruker i snitt under to minutter på hver pasient, noe som rett og slett ikke holder mål. Når du kommer inn på legekontoret prøver han å få deg ut så fort som mulig, for å kunne ta inn den neste. Jeg, og hele min familie har byttet nå.
Godt førsteinntrykk :)))
Lege: Christoffer Hæstad SkrevetCH brukte 5 min på henvisning til MR. - Tidligere fastlege behøvde 7 år. Aksepterte først MR da (videresending til) spesialist ville jeg skulle ta en sånn. Tidligere lege fant altså ikke å ville etterkomme min forespørsel.
CH også positivt innstilt til en eventuell videre utredning hos ortoped. Tidligere fastlege motsatte seg dette også.