Om vurderingeneSiste vurderinger av Colosseum Tannlege Bergen
Meget dyktig og hyggelig
Tannlege: Chelsea Spark SkrevetChelsea er en dyktig, men også omsorgsfull god på forventningsstyring og forklaring. Videre er det en bonus at hun også er hyggelig og gøyal.
En komplett tannlege
Tannlege: Arne Fotland SkrevetJeg har hatt Arne som tannlege de siste 20 årene, og han har alt en tannlege skal ha.
Han er dyktig, tar seg tid og lytter til pasienten, inngir tillit, er skånsom om nødvendig, du får aldri følelsen av å ha betalt for mye og han er veldig hyggelig.
Kan anbefales.
Veldig behagelig
Tannlege: Truls Schreuder Vatne SkrevetJeg har gått til denne tannlegen i flere år nå og er så og si kurert for tannlegefrykt. Det er alltid en behagelig og god stemning inne hos ham og tannpleieren. Praten går lett og det er alltid musikk på i bakgrunnen, noe som settes pris på av stressede pasienter så de kan sone ut de andre lydene. Han anbefales på det sterkeste.
Veldig dyktig tannlege
Tannlege: Asgeir Bårdsen SkrevetFikk utført en rotfylling på nytt som tidligere var gjort så dårlig at jeg ikke kunne tygge på ene siden. Jeg følte meg hele tiden trygg og ivaretatt, til tross for at det ikke er min favoritt ting å gå til tannlegen.
Anbefales ikke
Tannlege: Birte Jordal SkrevetHadde en dårlig opplevelse hos denne tannlegen. Ble dessverre ikke behandlet ferdig for det jeg hadde av problemer og endte med rotfylling et annet sted pga manglende behandling her. Følte også at jeg bare ble tilbudt andre behandlinger enn det jeg virkelig hadde behov for. Jeg ville valgt en annen tannlege…Ble også feilfakturert, for en behandling jeg ikke hadde bedt om.