Legetorget AS

Torget 1 8300 Svolvær

Siste vurderinger av behandlere ved Legetorget AS

Eksepsjonell lege og menneske

Lege: Sigrid Baumberger Skrevet

Hun har vært en av de viktigste støttespillerne mine i de årene jeg bodde i Lofoten. Hun har vist en stor forståelse og empati for meg og mine situasjoner.

Dr. Baumberger har vist inngående og dyp kunnskap om hvordan å gi god pleie og hvilke undersøkelser som trengs. Selv når jeg ikke ønsket det selv, har hun anbefalt behandling videre eller råd til veien videre.

I tillegg til å gjøre prosedyrer mindre skummelt, har hun vært tilstede og lyttet. Det er trist og skummelt å bytte fastlege, fordi hun har virkelig hjulpet. Skulle gjerne tatt henne med meg!
Tusen takk for ufattelig god hjelp.

Engasjerende og kunnskapsrik.

Lege: Andrea Sofie Henriette Milde Øhrn Skrevet

Hun er en svært hyggelig lege som er flink og kunnskapsrik. Jeg føler meg sett og hørt, og syns absolutt hun tar mine plager på alvor. Er rask til å henvise videre når det er nødvendig. Hun oppsummerer hva vi snakket om forrige gang og setter opp ny oppfølgingstime, noe som igjen gjør meg så trygg.

Hun er engasjerende og interesser, printer ut informasjon til meg osv.

For meg er kjemi og kommunikasjon viktig i møte med fastlegen, og jeg føler vi har en god tone når vi snakker sammen.
Har heller aldri følt at hun har hastverk, selv om hun er kjapp i måten hun arbeider på. Er så fornøyd.

Lite imøtekommende og arrogant

Lege: Knut Marius Ulrichsen Olsen Skrevet

Jeg har ved noen anledninger kommet til lege Knut Marius Olsen ved akutt sykdom. Føler ikke at jeg som pasient eller pårørende har blitt møtt med respekt eller profesjonalitet og har faktisk alle 3 ganger gått med følelsen av å bli avvist og ikke tatt på alvor - og måttet konsultere lege på nytt for å få den hjelpen jeg eller mine barn har trengt.

Arrogant og travel lege

Lege: Hege Selnes Skjæran Skrevet

Sitter ikke med en god følelse etter å ha fått undersøkelse fra denne legen. En arrogant holdning til at noe ikke var galt og ble nærmest jaget ut etterpå for å kle på klær for det hadde hun ikke tid til å vente på. Drar ikke til hun igjen.

Lytter og tar problemene på alvor

Lege: Lars Andreas Dahl Skrevet

Lars Andreas lytter og tar problemer på alvor. Jeg har vært pasient hos han i 2 år og fikk flere henvisninger da jeg hadde fortalt om mine plager. Finner meg heller ikke igjen i det at det var lite forståelse om psykiske problemer. Han lytter og kommer med alternativer (som om jeg ville gå til psykolog på behandling eller få medisiner). Føler meg sett og at han tar tak i ting, forskriver medisiner, sender henvendelser osv. Veldig hyggelig og profesjonell er han også.