Søgne Legesenter

Rådhusveien 7 4640 Søgne

Siste vurderinger av behandlere ved Søgne Legesenter

Imøtekommende

Lege: Lars Marius Andersen Skrevet

Viser omsorg når jeg er der. Å får meg til og føle meg 10kg lettere. Jeg blir sett og hørt, og han viser god kunnskap på sitt felt.

Har gode råd i tillegg, som settes pris på.

Skuffende

Lege: Frode Lohne Skrevet

Fremstår som overlegen og lite interessert i meg som pasient og mine plager, framfor å faktisk lytte og være hjelpsom. Det er vanskelig å føle seg trygg og ivaretatt.
Veldig skuffende.

Den beste

Lege: Dag Sigmund Ringen Skrevet

Fikk nok av tidligere lege og byttet til Dr. Ringen. Er så fornøyd! Hvis du vil ha en lege som stiller opp når det gjelder - må jeg få anbefale Dag Sigmund Ringen på det sterkeste. Erfaren, nøye og utrolig grei mann. Gang på gang ordner han opp, henviser og behandler, på en forbilledlig måte. Håper aldri han slutter.

Rotete og dårlig på å holde avtaler

Lege: Dag Sigmund Ringen Skrevet

Hyggelig lege, men tar ikke alltid pasienten seriøst og man sitter ofte igjen med en følelse av å ikke bli trodd. Han kan gjerne si at at det er så mange henvisniger fortiden, at det må trappes ned på det og at han ikke vil henvise bla.
Tlf. avtaler blir skjelden holdt. Man må alltid regne men lang ventetid i venterommet.

Trygg omsorgsfull kunnskapsrik.

Lege: Anne Beate Hedtun Holme Skrevet

Har hatt Holme som min fastlege siden 2003.
Hun lytter og følger meg godt opp når helsen svikter. Nøler ikke med å henvise deg videre når man får sagt symptomene man plages med.
Hun har funnet alvorlig sykdom på meg og fulgt meg opp på en fantastisk måtte etter en ulykke med forskjellige plager i ettertid.
Har man plager ved sykdom og trenger hjelp så får hun alltid tid til deg ila dagen. Dyktig lege med lang erfaring Anbefales. Flott å ha en lege som stiller opp for deg når de trengs!