Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Søgne Legesenter
Vanskelig å bli hørt
Lege: Dag Sigmund Ringen SkrevetOpplevde at legen ikke ville lytte til min oppfatning av problemer - avbrøt meg ofte når jeg prøvde å fortelle om symptomer og ubehag. Han avfeide en del bekymringer og vegret seg for å henvise videre.
Jeg endte opp med å bytte lege. Tror han er en grei fastlege, men for diagnostikk og henvisning ville jeg gått til noen andre.
Kjempehyggelig og sympatisk lege
Lege: Lars Marius Andersen SkrevetHan tar seg god tid, tar deg seriøst og sjekker opp det han eventuelt er usikker på. Veldig fornøyd med han!
ikke god lege
Lege: Tore Høyem Skrevetjeg brukte denne legen ca 3mnd da byttet jeg tvert.det var ingen god lege for meg.jeg prøvde å forklare ting men lite forståelse.
Anbefales ikke
Lege: Lars Marius Andersen SkrevetDårlig til å kommunisere med både barn og voksne. Pinlig stillhet. Arrogant. Tar for lett på jobben sin og de fem gangene jeg har vært hos han, har jeg egentlig bare følt meg helt hypokonder etterpå. Undersøker kun det han må, og undersøker aldri mer. blir bedt om gå uten å få hjelp. Anbefales ikke!
Den absolutte beste legen.
Lege: Camilla Hunderi SkrevetFull av empati, varme og imøtekommende. Lytter og tar seg tid til pasienten. Ser pasienten som hele mennesket. Dyktig på oppfølging, medisinsk og menneskelig behandling.