Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Søgne Legesenter
Grundig og trygghetsskapende
Lege: Anette Mellem SkrevetDenne damen er en kunnskapsrik, interessert og ikke minst dyktig lege.
Føler meg trygg og trodd hos henne.
Et fantastisk menneske som møter pasientene med respekt
Lege: Fredrik Andreassen Håkedal SkrevetJeg kan virkelig ikke få roset denne legen nok! Helt klart den beste legen jeg noen sinne har hatt. Han tar seg tid til å lytte, er aldri dømmende og har alltid tid.
Jeg vil virkelig anbefale denne legen på det sterkeste.
Det kan ta noe tid å få time hvis det ikke er akutt, men det tror jeg ikke har noe med legen å gjøre, det går nok på selve legesenteret. Som jeg forøvrig også bare har gode erfaringer med.
Trygg, kunnskapsrik, tar seg god tid til pasienten.
Lege: Anne Beate Hedtun Holme SkrevetA.B Holme er en utrolig dyktig, kunnskapsrik og empatisk fastlege. Hun tar alltid tak i ting, å veileder etter beste evne. Anbefales på det sterkeste!
Tilgjengelig, lyttende og omsorgsfull
Lege: Anne Beate Hedtun Holme SkrevetHar bare positive opplevelser i møte med legen. Hun er en god samtalepartner og gjør grunndige undersøkelser og evt henvisninger. Viser stor grad av forståelse og empati. Jeg gir henne min beste anbefaling.
Faglig dyktig fastlege.
Lege: Sunniva Sofia Aanesland SkrevetEn fastlege som er tilgjengelig når man trenger time. Gir tilbakemelding og følger opp pasienten.
Jeg er trygg på avgjørelsene hun gir.
Har tid til pasienten, og er sjelden forsinket.