Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Flotmyr Helsehus AS
Veldig omsorgsfull
Lege: Rebecca Renèe Haaland SkrevetJeg er veldig fornøyd med henne som min fastlege.
Hun tar seg god tid og lytter til deg som pasient.
Hun er kunnskapsrik og veldig omsorgsfull.
Gir gode råd og veiledning.
Jeg får raskt tilbakemelding når jeg sender melding via Helse Norge.
Fantastisk god lege Rebecca
Lege: Rebecca Renèe Haaland SkrevetHun er en helt spesiel lege, langt utenom andre leger! Hun ser deg som pasient, lytter, imøtekommende, tar seg tid, faglig flink og ikke minst, når en går ut døren fra legen, så føler man seg ivaretatt så langt som en lege kan! Hun lytter, sjekker opp og er der også som et utrolig godt medmenneske, det skulle vært flere leger som henne! Føler meg utrolig heldig som har henne som fastlege og ikke minst trygg på at hun gjør det som er best for pasienten! Super lege som jeg kan anbefale!!
Omsorgsfull og grundig
Lege: Rebecca Renèe Haaland SkrevetHyggelig v/førsteinntrykk
Grundige undersøkelser
Tilbakemeldinger ihht avtale
Tillitvekkende opptreden
ung og uerfaren
Lege: Adam Abrahamsson Skrevetmerkelig humor ,,setter seg lite inn i pasientens situvasjon ,,snakker lite om sykdom ,, føler jeg er en vannflaske som suser igjennom en pantemaskin ,,
Trygg og respektfull
Lege: Rebecca Renèe Haaland SkrevetDa tenåringssønnen min og jeg flyttet til Norge i fjor fikk vi begge oppnevnt Rebecca som fastlege, og vi er veldig fornøyde begge to. Hun tar seg tid til oss, tar oss på alvor og er veldig respektfull.