Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bøleråsen legesenter
En bra lege!!
Lege: Benthe Øseth SkrevetKort ventetid, får alltid time på dagen hvis det er noe som haster litt. Tar seg tid og er grundig i sine undersøkelser.
legen min
Lege: Ted Johannes Korvann SkrevetTar seg tid til å høre og er åpen for samarbeid med andre. Har slitt lenge med smerter i nakke-skuldre og det var han som foreslo manuell terapeut. Takker for det. Er ikke for kjapp med sykemelding og vil prøve å gjøre det beste mhp jobb/smerter. Føler ikke han ikke tar seg tid til meg. Begge unger mine har også han som fastlege og vi er veldig fornøyde.
Ikke vanskelig å få time hos han, men han er DESVERRE altid veldig forsinket
Veldig fornøyd!
Lege: Ted Johannes Korvann SkrevetKjempe flott lege. Praktiserer godt i faget sitt. Og ser medmennesket der det er. Tar seg tid og lytter. Henviser til spesialister hvis nødvendig for vidre utredning etc. Veldig fornøyd!
Tar deg på alvor
Lege: Ted Johannes Korvann SkrevetOpplever Ted Korvann som meget imøtekommende, lydhør for pasientens forklaringer og tar seg god tid til å forklare på en skikkelig og forståelig måte. Er ikke redd for å henvise degsom pasient videre til spesialister - det er jo en betryggende for oss som pasienter. Ser ikke på det som at han mangler kvalifikasjoner, snarere tvert imot - han tar deg som pasient på alvor. En ung og tillitsvekkende lege som jeg og min famile har gleden av å ha som fastlege.
En veldig god lege!
Lege: Anne-Grethe Hafsrød Roos SkrevetAnne-Grethe Roos er en av de beste legene jeg har vært hos. Hun er faglig dyktig, oppdatert, flink til å lytte og tar både barn og voksne på alvor. Flink til å henvise videre til spesialister, om det er behov for det.