Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bøleråsen legesenter
En veldig god lege!
Lege: Anne-Grethe Hafsrød Roos SkrevetAnne-Grethe Roos er en av de beste legene jeg har vært hos. Hun er faglig dyktig, oppdatert, flink til å lytte og tar både barn og voksne på alvor. Flink til å henvise videre til spesialister, om det er behov for det.
En tilstedeværende lege.
Lege: Benthe Øseth SkrevetJeg ser at hun lytter til meg. Tar meg på alvor. Uansett. Fantastisk!
Kunnskapsrik, tålmodig og vennlig
Lege: Ted Johannes Korvann SkrevetMin erfaring er at han er kunnskapsrik, tålmodig og vennlig. Han har vært flink til å henvise videre. Av og til kan det være vanskelig å få formidlet alt på en kort legetime - men slik har det også vært med andre leger.
Superlege!
Lege: Anne-Grethe Hafsrød Roos SkrevetHar alltid tid til å lytte, er nøye med undersøkelser og prøver. Sender deg alltid videre til spesialist om hun er det minste i tvil. Føler at hun er oppriktig interressert i meg og mine problemer. Får alltid time på dagen om nødvendig.
Hyggelig lege
Lege: Ted Johannes Korvann SkrevetRolig og kunnskapsrik. En lege jeg er godt fornøyd med. Glad han er tilbake etter permisjon