Om vurderingeneSiste vurderinger av TannlegeTeam Linderud
Kompetent oralkirurg
Tannlege: Laszlo Krisztian Kalmar SkrevetJeg hadde gleden av å trekke en visdomstann hos Laszlo Kalmar på TannlegeTeam Linderud, og det gikk helt fantastisk! Jeg var forberedt på at det kanskje skulle gjøre vondt, men det var faktisk helt smertefritt. Han var utrolig dyktig og utstrålte en sånn trygghet at jeg slappet av gjennom hele prosessen.
Selve inngrepet tok kort tid, og alt føltes veldig profesjonelt. Anbefales på det varmeste hvis du trenger en dyktig oralkirurg som virkelig vet hva han driver med!
Fantastisk tannlege
Tannlege: Arijana Dobruna SkrevetHar alltid pasienten i fokus. Er så komfortabel med Arijana. Utrolig varm og dyktig tannlege. Anbefales på det varmeste.
den beste tannlegen jeg har vært hos
Tannlege: Pedram Zandi SkrevetVeldig hyggelig tannlege, følte meg trygg og godt ivaretatt.
Bruker god tid. gir god informasjon underveis.
Beste tannlegen jeg har vært hos
Tannlege: Pedram Zandi SkrevetAnbefales på det varmeste, Pedram er en dyktig og rolig tannlege.
Hilsen en med veldig tannlegeskrekk.
Hyggelig tannlege på klønete sted
Tannlege: Arijana Dobruna SkrevetArijana var imøtekommende og hyggelig. Hun viste og forklarte hva hun hadde gjort av rensing og fjerning av tannstein. Kan anbefales. Lokasjonen til tannlegekontoret var derimot klønete plassert med ingen gode parkeringsmuligheter.