Bjølsen Legesenter

Bentsebrugata 29A 0469 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Bjølsen Legesenter

Overfladisk

Lege: Svein Erik Karlseng Skrevet

Jeg er av typen pasient som av prinsipp ikke vil bytte fordi jeg er redd for å fornærme noen. Men det siste året har jeg faktisk hatt reelle helseproblemer, og dette mer kvinnerelatert.
Henvisninger jeg ba om ble aldri sendt, jeg har måtte ringe spesialister selv og har utallige ganger måtte mase om resultater og annet.

Å komme inn til Karlseng er som et race med klokka. Han har alltid dårlig tid når man har time og alltid forsinket med å rope meg opp. Lurer på hvor alle de mellomminuttene blir av. Det å komme inn en en stresset og meget uengasjert lege når man er på sitt mest sårbare er bare med å forsterke de følelsene man har.
Jeg kommer alltid ut av legekontoret med en klump i magen om at jeg har glemt noe eller ikke helt er fornøyd med svarene jeg har fått. Det burde ikke være slik.

Men jeg skal gi skryt til helsesekeritæren. Hun finner alltid løsninger og viser foratåelse når man trenger time. Og hun er en klepper på å ta blodprøver.

Jeg bytter nå lege med god samvittighet. Er du i tvil om legen din er god nok, bytt med en gang!

Koselig lege, som bryr seg om pasientene.

Lege: Gudmund Noddeland Myhren Skrevet

Jeg har vært hos han en gang. Kjempekoselig lege, som er lett å prate med. Gleder meg til å bli bedre kjent med han.

Trygg, jovial, proff og hjelpsom.

Lege: Øyvind Stople Sivertsen Skrevet

Vært hos Øyvind en gang etter at jeg nylig byttet fastlege. Opplevde han som særdeles trygg, lett å prate med og en som kunne faget sitt godt. Anbefales på det varmeste.

Godt førsteinntrykk

Lege: Øyvind Stople Sivertsen Skrevet

Virker å ta meg på alvor. Skjønner problemer og lett å prate med. Var rask med å lete etter løsninger når han ikke hadde løsning selv
Godt fornøyd så langt

Brukes kun til henvisning

Lege: Svein Erik Karlseng Skrevet

Å ha legen rett rundt hjørnet er flott, men vi bruker dr. Karlseng kun til henvisning videre(av gode grunner). Vi finner selv hvem vi vil henvises til.
Følg opp selv og purr dersom ting tar lang tid!