Gudmund Noddeland Myhren
Tilleggskompetanse
Har vært pasient hos ham et par år, og trodde jeg endelig hadde funnet en lege jeg kunne ha livet ut. Virket lyttende og forståelsesfull under de første konsultasjonene, men det inntrykket tapte seg etter hvert. Tok kontakt pga stadig tilbakevendende brystsmerter, og det eneste han ville gjøre var å henvise meg til psykolog. Dessverre en av altfor mange leger som ikke tar hjerteproblemer hos kvinner på alvor
Jeg opplever Gudmund som en trygg og empatisk person som tar meg på alvor. Tar psykisk helse på alvor.
Skulle ringe meg opp på mandag etter en legetime på fredag - ringte aldri. Ringte legekontoret 3 ganger på tirsdagen, og mot slutten av dagen var det kun sekretæren som ringte meg opp. Fikk ikke hjelpen jeg trengte.
Gudmund er en fantastisk lege, jeg føler meg alltid ivaretatt både som pasient og person. I tillegg til at han er dyktig, er han ydmyk på at han ikke kan alt og har lav terskel for å konferere med andre instanser/dobbeltsjekke ting.
Anbefaler Gudmund som lege. Han tar seg tid, lytter, henviser ved behov, behagelig, tror på pasienten. Kjempeglad for å ha Gudmund som fastlege, flere leger burde være som han