Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Borge Legesenter AS
Trygg, fantastisk å kommunisere med, og reddet livet mitt.
Lege: Jan-André Stalsberg-Olsen SkrevetDu skal lete lenge etter en lege som Olsen! På 1 legetime gjorde han med enn min forige lege gjorde på 7 år. Han lytter, tar deg seriøs, ser deg som menneske, er nøye og ekstremt dyktig med enorm kompetanse. Han har også mye humor noe jeg personlig synes er viktig for at jeg skal kunne føle den siste lille tryggheten!
Den beste legen jeg noen gang har hatt! Og hadde det ikke vært for Olsen, så hadde jeg ikke levd. Da min forige lege ikke tok meg seriøs på noe, men Olsen så det var no galt med en gang!
Flink og vennlig lege
Lege: Benedicte Bergsland SkrevetJeg har brukt denne legen i to år og er veldig fornøyd. Hun tar meg alltid alvorlig, er fleksibel og imøtekommende. Hun bruker HelseNorge og kan kontaktes digitalt for resepter og timebestilling.
Trygg
Lege: Gerlinde Gunhild Sabine Kvinlaug SkrevetHun er den beste legen jeg har hatt
Jeg føler meg trygg og godt ivaretatt der.keg blir både sett og hørt
Bryr seg om meg
Lege: Gerlinde Gunhild Sabine Kvinlaug SkrevetTrygg og engasjert lege. Følger opp på en forbilledlig måte. Veldig hyggelig. Ringer tilbake med prøvesvar eller bare for å høre hvordan det går med meg. Hun har stor forståelse for det jeg sier men også gode faglige perspektiver. Hele legesenteret er serviceinnstilte. Veldig godt fornøyd ed fastlegen og øvrig personale
Hyggelig og ydmyk
Lege: Robert Adam Bartyzel SkrevetJeg er veldig fornøyd med Robert. Han er hyggelig, lytter, viser empati og er ydmyk for at han ikke kan og vet alt.