Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Borge Legesenter AS
En flink, grundig og blid lege
Lege: Gerlinde Gunhild Sabine Kvinlaug SkrevetGerlinde er den beste legen jeg har hatt.
Jeg har gått hos henne lenge og føler meg trygg og godt ivaretatt der.
En ting jeg setter stor pris på, er at hun gjerne ringer og gir meg prøveresultater lenge før de kommer per brev.
Fantastisk lege
Lege: Jan-André Stalsberg-Olsen SkrevetHar vært hos Jan Andre Stalsberg Olsen siden 2001, han kjenner hele min sykdoms historie, og man føler seg både sett og hørt. bra mann med god humor. Hadde ikke bytta lege for alt i verden. Må også skryte litt av de fantastiske jentene som jobber der, alltid blide og hyggelige.
Beste legen
Lege: Jan-André Stalsberg-Olsen SkrevetJan Andre Olsen,er flink og dyktig,forståelsesfull. Vil ikke hatt noen annen lege,hatt han som lege siden Mai 2001,så han kjenner meg veldig godt,og det er veldig godt å ha han som lege min, og som jeg stoler 110 %..
Føler seg sett og hørt.
Lege: Stian Knutsen Stenebråten SkrevetFørste legen jeg har som jeg føler hører på meg. Han lytter/svarer på alt jeg lurer på. Veldig fornøyd.
Grei kommunikasjon.
Lege: Benedicte Bergsland SkrevetHadde skepsis til å bytte lege, men etter et par år hos Benedicte tror jeg hun forstår meg. Det setter jeg pris på!